Bonjour, Monsieur!

 2009.11.05. 22:12

vasmegye: Franciaország, Rhone Alps

org1: Hollandia, Wallonia

org2: Magyarország, Heilongjiang

Újabb mérföldkőhöz jutottam: elértem a hetes skillt az ipari munkában, így korlátlanul juthatok munkához bárhol. Pontosabban juthatnék, ha nem Q2 házikómban élnék.:D. Így csak Q1-Q2 munkát vállalhatnék veszteség nélkül, de most itt Franciaországban muszáj volt a Q3ast is bevállalnom, anyagi okok miatt. Sebaj 3 nap múlva összejön a Hard Workerem, aztán megveszem a házam.

A hetes szintet még Hollandiában értem el, s ennek örömére költöztem át frank honba. Sajnos a brit alacsony bérszint miatti hiány itt is mutatta hatását, igaz a holland magas árak is közbejátszottak a dologba. Úgy tűnt, hogy csak 6 nap dukál a hatszögben(Franciaország alakjára utalva), de lelkes adománynak köszönhetően egy nap hosszabbítás lesz:)

Egy kis vita akadt ugyan a PEACE-fejesek és a franciák közt a legutóbbi finn-horvát hadjárat kapcsán, ám ez elvett 2 napi ütésemet. Na jó, ez most jól jött spórolás szempontjából.

Következő állomás: Portugália. A Peace European Tour az Egyesült Királysággal kezdődött, s Portugália lesz a negyedik állomása. A 9. ország, ahol lehúzok remélem minimum egy hetet. Lassan közeledek Közép-Európa felé.

addig is üdv,

vasmegye

Címkék: erepublik

A bejegyzés trackback címe:

https://evilagjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr131503695
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása